O nama

Nudimo korisnicima široki spektar komercijalnih vozila i luksuznih vozila za svaku prigodu.

SMS rent a car nudi široki izbor novih vozila za svakodnevne i dugoročne najmove te nudimo uslugu dostave vozila diljem cijele Hrvatske. Pružamo 24-satnu podršku i pomoć u slučaju bilo kakve vrste nezgode kako bi učinili vaše putovanje što ugodnijim i sigurnijim. Sva naša vozila su sigurna i opremljena najsuvremenijom opremom sa uključenim mobilnim jamstvom u čitavom svijetu.

0

Rezervacija

0

Zadovoljnih korisnika

0

Vozila

0

Godina iskustva

SMS Rent a Car Ured

SMS rent a car premium usluge

Prvoklasne usluge

SMS rent a car vam pruža neusporedivo iskustvo iznajmljivanja automobila sa našom predanošću i pažnjom fokusirano na potrebe klijenta.

24/7 pomoć na cesti

SMS rent a car vam pruža 24-satnu podršku i pomoć u slučaju bilo kakve vrste nezgode kako bi učinili vaše putovanje što ugodnijim i sigurnim.

Dugoročan najam

Posebne pogodnosti za dugoročan najam premium vozila.

Dostava na vašu adresu

U SMS rent a caru vam nudimo uslugu dostave vozila prilikom iznajmljivanja na adresu na koju vi to želite.

Samo kvaliteta za klijente

Dobro došli u ekskluzivno iskustvo iznajmljivanja luksuznih automobila u SMS rent a car-u, gdje naši klijenti dobivaju neusporedivo iskustvo vožnje. Prepustite se vrhuncu automobilske elegancije i sofisticiranosti uz naš pomno odabran izbor luksuznih vozila, dizajniranih da podignu vaše putovanje na potpuno novu razinu.

Dobro došli u SMS rent a car, gdje udobnost i komfort igraju važnu ulogu, a vaše putovanje postaje utočište opuštanja i mira. Uz nas možete uživati uz maksimum udobnosti i praktičnosti uz naš vozni park dizajniran prema vašim potrebama. Zato smo pažljivo odabrali niz vozila koja daju prednost vašoj udobnosti i osiguravaju da svaki trenutak za volanom bude siguran.

SMS rent a car nudi prestižno iskustvo za naše korisnike i one koji će to tek postati. U SMS rent a caru fokusirani smo na kvalitetu usluge koja pruža prestižno iskustvo prilikom vožnje naših modernih automobila te korištenja naše web stranice s našom brzom i profesionalnom službom za korisnike.

Nazovite nas za više informacija. SMS rent a car korisnička podrška je ovdje da vam pomogne.

Nazovite nas +385 91 444 22 88
Kontaktirajte nas