Amazon lansira drugu generaciju Echo Buds za 120 $

Amazon je danas predstavio drugu generaciju svojih Echo Buds. To su istinski bežične slušalice s aktivnim poništavanjem šuma u ušima. Amazon lansira drugu generaciju Echo Buds za 120 dolara.

sms.hr

Novi Echo Buds imaju 20% manji dizajn u odnosu na model prethodne generacije. Kućište sada ima visok, tanak profil u usporedbi s kratkim i širokim kućištem prethodnog modela. Slušalice su također manje nego prije. Sadrže skraćenu mlaznicu za poboljšanu udobnost i nove otvore za izjednačavanje tlaka u ušima. Dolaze s četiri veličine vrhova i dvije veličine vrhova krila za optimalno pristajanje, a značajka AirPods Pro-esque Test tip fit fit u uhu pomoći će vam da odlučite jeste li odabrali ispravnu veličinu vrha.

Amazon lansira drugu generaciju Echo Buds za 120 dolara Novi Echo pupoljci uključuju i aktivno dizajnirano poništavanje buke po mjeri. Prethodna generacija modela posebno je sadržavala Boseovu tehnologiju aktivnog smanjenja buke, za koju je i sam Bose priznao da je lošija od svoje uobičajene tehnologije aktivnog poništavanja buke koja se nalazi na drugim proizvodima. Čini se da je Amazon za ovu verziju odlučio potpuno smanjiti posrednika i dizajnirao vlastitu tehnologiju koja tvrdi da poništava dvostruko više buke od prethodnog modela korištenjem mikrofona izvana i unutar slušalica.

Amazon lansira drugu generaciju Echo Buds za 120 dolara Echo Buds i dalje imaju potpunu integraciju s Alexa, a čak vam omogućuju da upravljate ugrađenim značajkama poput omogućavanja poništavanja šuma ili prolaznog načina pomoću glasa. Osim toga, možete raditi i uobičajene stvari, poput reprodukcije glazbe, postavljanja odbrojavanja i podsjetnika, provjere kalendara ili upućivanja poziva glasom. A ako ne možete pronaći svoje Echo pupove, možete upotrijebiti drugi Echo uređaj koji će vam pomoći da ih pronađete. Dolaskom kasnije ove godine, Echo Buds dobit će i značajku pod nazivom VIP filter.

sms.hr

Prenesena iz Okvira odjeka, ova značajka omogućuje vam odabir obavijesti koju želite čuti, a ostatak filtrira. Odabrana obavijest reproducirat će vam se u uhu dvostrukim tapkanjem ili je možete odbaciti jednim pritiskom. Amazon lansira drugu generaciju Echo Buds za 120 dolara Echo Buds tvrde da imaju 5 sati trajanja baterije s aktivnim poništavanjem buke, a kućište nudi dva dodatna puna punjenja za ukupno 15 sati. Rečeno je da 15-minutno brzo punjenje nudi dva sata reprodukcije glazbe. Kućište se može napuniti USB-C kabelom ili Qi certificiranim punjačem u načinu bežičnog punjenja. Cijena echo pupova iznosi 120 USD za standardni model i 140 USD za model bežičnog punjenja. Amazon će ih ograničeno vrijeme prodavati za 100, odnosno 120 dolara. Kupci u odabranim regijama također će besplatno dobiti šest mjeseci Amazon Music Unlimited i Audible Plus. Echo Buds bit će dostupni u dvije boje, crnoj ili bijeloj ledenjaku.

Izvor: www.gsmarena.com