Apple iPhone 13 u narandžastoj boji

Za svaku novu iPhone generaciju Apple odabire novu herojsku boju - prošle je godine bila plava, prije toga je bila zelena. Ove godine mogao bi biti narančaste boje što se može vidjeti na najnovijim renderima Iana Zelba (koji je također prikazao MacBook i MacBook Air ).

Ovo je prilično svijetla boja, zar ne? Imajte na umu da Apple tipično dijeli herojsku boju na dva dijela, tj. "Pacific Blue" iPhone 12 Pro i 12 Pro Max manje je zasićen od "Blue" modela 12 i 12 mini. To je bio slučaj i s 11-serijom ("Midnight Green" vs. "Green"), plus završni sloj je drugačiji (mat za profesionalce i sjajni za ostale dvije).

Ovdje su prikazani vanilijski iPhone 13, što znači da 13 Pro i 13 Pro Max mogu dobiti suzdržaniji posao bojenja - recimo broncu umjesto narančaste. Ili bi ovo mogla biti jedna od boja za uobičajene iPhone uređaje (imaju tendenciju da imaju svjetlije nijanse) koja nema premca u Pro asortimanu.

Inače, već smo vidjeli fotografiju prototipa iPhonea 13 u plavoj boji , plus rendere iPhonea 13 u proizvodu Red Red . Osim ovih, vjerojatno ćemo dobiti i standardne bijele i crno / sive boje.

Izvor: www.gsmarena.com