Apple potvrđuje događaj od 14. rujna, za koji se očekuje da će najaviti iPhone 13

Apple je danas najavio da će održati događaj 14. rujna Pod nazivom 'California Streaming', događaj će biti predbilježba kao i posljednjih nekoliko događaja i bit će prikazan na više platformi.

Budući da se radi o rujanskom događaju, možemo sa sigurnošću pretpostaviti da će Apple najaviti svoju sljedeću generaciju iPhonea, vjerojatno nazvanog iPhone 13. Iako je Apple prošle godine propustio ovaj rok koji je sam sebi nametnuo zbog problema s proizvodnjom, stvari se čine na dobrom putu 2021. godine.

 

Iako se o nadolazećim iPhoneima ne zna mnogo, jedna uporna glasina je prisutnost ekrana velike brzine osvježavanja, vjerojatno samo na modelima Pro. Tipični napredak poput poboljšane kamere i bržeg čipseta također je dat.

Također je razumno pretpostaviti da će tvrtka također lansirati ažuriranu verziju Apple Watcha. Model šeste generacije lansiran je prošle godine u rujnu i donio je značajke poput senzora kisika u krvi, EKG -a i jeftinije SE varijante.

Kao što je tradicija, Apple će vjerojatno također osigurati čvrste datume izlaska za sljedeće verzije svih svojih operativnih sustava, uključujući iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 i macOS Monterey.

Kad smo već kod macOS -a, uvijek postoji mogućnost najave novih Mac modela, pogotovo jer se uskoro očekuje sljedeća generacija čipseta M1. Međutim, rujanski događaji obično se fokusiraju na iPhone i Apple Watch.

Događaj California Streaming bit će emitiran uživo na Apple.com, koji se može vidjeti putem bilo kojeg stolnog ili mobilnog preglednika. Štoviše, događaj možete gledati i na Apple TV -u ili bilo kojem uređaju s aplikacijom Apple TV.

Prije nego što završite, evo kratkog uskršnjeg jajeta. Ako imate iPhone ili iPad, kliknite na donju vezu, a zatim kliknite na sliku pozivnice za događaj.

 

Izvor: gsmarena.com

Sms vijesti