Cure renderi i specifikacije Motorola Moto Watcha 100

Očekuje se da će Motorola ove godine lansirati nekoliko pametnih satova, od kojih je jedan Moto Watch 100, za koji se navodi da ima Snapdragon Wear 4100 na čelu i pokreće Googleov Wear OS. Prethodno procurele slike dale su nam uvid u dizajn Moto Watcha 100, ali svježi set procurjelih rendera daju nam najbolji pogled na to do sada.

Moto Watch 100 ima kružni dizajn s dva fizička gumba na desnoj strani. Tijelo sata ima mat finiš, dok će tipke doći s metalik završnom obradom.

Ovi gumbi izgledaju drugačije od onoga što smo vidjeli na slikama koje su prethodno procurile, prikazujući pametni sat s kružnim gumbima i u drugoj boji. Vjerojatno gledamo dvije različite verzije Moto Watch 100 ili potpuno različite pametne satove.

Međutim, izvor tvrdi da Moto Watch 100 ima 1,3" LCD rezolucije 360x360 piksela, ali ne dolazi s rotirajućim okvirom. Pametni sat ima bateriju od 355 mAh i dolazi s Bluetooth 5.0 vezom.

 

 

 

 

Moto Watch 100 dolazi sa standardnim skupom zdravstvenih i fitness značajki, uključujući praćenje sna, brojač koraka, praćenje otkucaja srca i mjerenje razine kisika u krvi. Također će imati ugrađen GPS, tako da se ne morate oslanjati na pametni telefon za točno praćenje rute.

Watch 100 težak je 29 grama i ima dimenzije 42 x 46 x 11,9 mm, a naramenice su široke 20 mm. Prethodne informacije otkrile su da će kućište pametnog sata biti izrađeno od aluminija i da će imati 5ATM vodootpornost.

 

Još nema riječi iz Motorola-e o Watch 100, ali očekujemo da ćemo čuti više o njemu u narednim tjednima.

 

Izvor: gsmarena.com

 

Sms webshop