Curenje vivo X70 Pro+ ukazuje na impresivno postavljanje kamere, Snapdragon 888+

Vivo X70 serija stiže 9. rujna.

Najmoćniji telefon u obitelji bit će vivo X70 Pro+ koji je već bio zadirkivan jučer, a danas je objavljivač otkrio potpuno postavljanje kamere. Strijelci, razvijeni zajedno sa Zeissom, uključivat će glavni snapper od 50 MP 1/1,31 "i periskopski objektiv.

 

Glavna kamera će imati Samsung ISOCELL GN1 senzor. Ultraširokokutni snapper dolazi sa Sony IMX598 48MP senzorom iza, dok će treća kamera biti namjenska pucačina za portrete. Njegov senzor bit će Sony IMX663 od 12 MP i ponudit će 2x povećanje.

Periskopska kamera će imati senzor od 8 MP i podržavat će 5x zum. Tri od četiri strijelca također će podržavati OIS za stabilizaciju videa, a nedostaje samo ultra-širokokutnoj strijelci.

Očekuje se da će novi perjanica raditi na Snapdragon 888+ čipsetu, a isto govori i njegov izgled na Geekbenchu. Testiran je s imenom svog modela V2145A na benčmarking platformi i postigao je 1156 s jednom jezgrom i 3460 s više jezgri.

 

 

Vivo X70 Pro+ stići će u kožnato -narančastoj i kožno -plavoj boji, no kupci će uređaj moći kupiti i u crnoj boji. To će biti jedini uređaj u liniji s kožnim stražnjim pločama, vivo X70 i vivo X70 Pro imat će do četiri posla bojenja, svi sa staklenom stražnjom stranom.

 

Izvor: gsmarena.com

Sms webshop