Dolazi Honor Magic Fold jer tvrtka nastoji predstaviti svoj vlastiti sklopivi flagship

Novo izvješće Display Supply Chain daje nam uvid u ono što dolazi u segmentu sklopivih pametnih telefona. A vjerojatno najzanimljiviji dio je da Honor priprema vlastiti sklopivi uređaj, vjerojatno nazvan Magic Fold.

Rečeno je da uređaj koristi sklopive ploče BOE i Visionox, a na tržište će doći krajem ove godine. Prije toga, međutim, očekuje se da će vivo i Xiaomi objaviti svoje konkurente sa Samsungovim novim UTG panelom. Priča se da će Motorola propustiti zabavu i da će odvojiti vrijeme da ponovno razmisli o svom dizajnu i vrati se 2022. godine.

Uz to, Samsungov Z Fold3 bit će prvi sklopivi telefon s kamerom ispod zaslona, ​​također će biti prvi koji će zamijeniti kružni polarizator filterom u boji. To bi rezultiralo smanjenom debljinom, povećanom svjetlinom i učinkovitijom potrošnjom energije. Na stolu je i podrška za S Pen.

U izvješću se detaljno govori o Samsungovom novom sklopivom panelu navodeći da je 40% deblji od onog koji se koristi u Z Fold2, uglavnom zbog dodanog digitalizatora i novog zaštitnog sloja otpornog na pucanje koji ide ispod samog zaslona.

Izvor: gsmarena.com

Sms.hr