Dugoročna recenzija Samsung Galaxy S21 Ultra

Uvod:

S21 Ultra je drugo Samsungovo snimanje na vodećem S-seriji Ultra, a evo nešto zanimljivo što smo shvatili o tvrtki. Češće se čini da ima jači drugi čin od svog prvog. Vratite se na prvi Galaxy S. Bio je to u redu telefon. Ipak S2? Odličan telefon, ogroman hit. Prvi Galaxy Fold? Imao je svojih problema. Preklop2? Puno bolje, puno lakše za preporučiti (ako imate novac).

Ne kažemo da smo uočili trend ili temu koji su svima drugima bili neuhvatljivi, ali bilo bi zanemarljivo ne spominjati gore navedeno, jer se tako lijepo veže za S21 Ultra i njegov odnos sa S20 Ultra. Nazovite predznakom prvi odlomak, ako želite, ali možemo vas samo udariti spojlerom - S21 Ultra mnogo je bolji proizvod nego što je to bio njegov prethodnik. Uglađeniji je, profinjeniji i ne usisava niti jednu od osnova pametnih telefona - zapravo upravo suprotno.

 

 

Stoga možda nije pošteno generalizirati i reći da uvijek treba čekati proizvod druge generacije kad je riječ o Samsungu, ali - pričekajte, upravo smo se sjetili još jednog primjera, originalnih Galaxy Buds vs. Galaxy Buds +. Ista opća ideja. Pa, možda to nije pošteno, ali moglo bi biti dobro pravilo koje treba imati na umu.

Sve to na stranu, S21 Ultra sada je dovoljno star da vam možemo dati svoja razmišljanja o tome kako je bilo živjeti s njim dulje vrijeme, puno duže nego što to obično dobivamo za naše uobičajene recenzije. Na papiru je ovo čudovište - i, kao što ćete vidjeti u sljedećem odjeljku, to je i čudovište u vašoj ruci.

Ali specifikacije govore samo o vrlo malom dijelu priče, a razlog postojanja ove dugoročne recenzije je donijeti vam ostatak te priče, s više subjektivnih mišljenja i manje hladnim objektivnim brojevima. Ne radi se o tome nadmašuje li svog najbližeg suparnika za 1% u sintetičkoj referentnoj vrijednosti, već o tome je li ovaj telefon bilo rado koristiti ili ne, iz dana u dan, kao naš jedan i jedini pametni telefon. Ima li ono što je potrebno da ga je lako preporučiti ili je to više hype nego suština? Pridružite nam se na sljedećih nekoliko stranica dok to pokušavamo saznati.

 

 

Sms.hr