Globalni vivo X70 Pro i Pro+ koji se mogu pohvaliti trećom generacijom sustava gimbal kamera za zamućenje slika i video zapisa

Prošlog je tjedna vivo najavio svoju vodeću liniju X70 koju čine telefoni X70, X70 Pro i X70 Pro+. Dan nakon objave dobili smo potvrdu da će telefoni ići na više tržišta, uključujući Indiju, Tajland, Indoneziju, Maleziju i UAE, iako s nekim promjenama na modelu Pro koji će koristiti MediaTekov čipset Dimensity 1200 umjesto Samsungovog Exynos 1080.

 

Prema izvoru iz industrije, vivo ponovno koristi svoj prepoznatljivi gimbal sustav na globalnim modelima X70 Pro i Pro+. Globalni X70 Pro+ imat će stabilizaciju na sva četiri senzora kamere, što je prvi u bilo kojem pametnom telefonu i navedeno je u prošlotjednoj najavi.

 

 

Ultra-Sensing Gimbal (PRO) novo je ime vivo za stabilizaciju slike i videozapisa od 360 stupnjeva. Izuzetno široki Sony IMX598 modul od 48 megapiksela na X70 Pro+posebno koristi stabilizaciju s pet osovina koja ne samo da pomaže pri snimanju fotografija bez zamućenja, već će pomoći i u uvjetima slabog osvjetljenja.

Reklamirano je da će X70 Pro na svojoj glavnoj kameri koristiti najveći dosadašnji gimbal senzor do sada. Sigurno ćemo uskoro čuti više o međunarodnom debiju vivo X70 serije, pa pratite više informacija.

 

Izvor: gsmarena.com

Sms vijesti