Google Pixel 6 i Pixel 6 Pro-  rezultiraju curenjem i pokazuju šokantni novi dizajn

Google posljednjih nekoliko generacija sigurno igra s Pixel linijom, ali čini se da je ove godine napokon spreman ponovno uzdrmati stvari u svijetu mobilnih uređaja. Nova curenja nam navodno prikazuju rendere koji prikazuju nadolazeće Pixel modele. Da, modela ima množina, i to je prva promjena u odnosu na prošlu godinu kada se 'vodeća' linija sastojala od samo jednog telefona, Pixela 5. Ovaj put to nije slučaj: dobivamo i Pixel 6 i Pixel 6 Pro. I ... samo ih pogledajte.

 

Pixel 6 čini se manjim i ima samo dvije kamere na onom ogromnom i jedinstvenom otoku sa stražnje strane, ne bismo se iznenadili da je jedan od njih bio normalno široki senzor, dok je drugi bio ultraširok. S druge strane, Pixel 6 Pro čini se većim i dodaje treći senzor - nadamo se telefoto, iako po izgledu ovih rendera neće biti stvar periskopskog tipa, pa nemojte očekivati ​​više od 3x optičko povećanje.

 

 

Nadam se da će Google također ažurirati senzore koje koristi, a koji sada pomalo stare. Kamere na stranu, ako je ovo curenje točno (a drugi je izvor potvrdio da je dizajn zapravo točan, dok prikazane boje nisu), onda je Google napokon spreman ponovno pojačati svoju igru ​​i ne koristiti istu dosadnu dizajnersku više vremena (barem za svoje vrhunske uređaje, serija Pixel će zadržati izgled posljednje generacije prema prethodnim curenjima).

Renderi nisu izravno procurili iz Googlea ili slično, već ih je stvorila treća strana na temelju slika telefona iz stvarnog života.

 

Na prednjoj strani, izrez rupe za selfie kameru sada je usredotočen kao na Samsung telefonima, a okviri su gotovo u potpunosti nestali.

 Izvor: www.gsmarena.com

Sms vijesti