Huawei Watch 3

Prošle su četiri godine od posljednjeg puta kada je Huawei objavio odgovarajući pametni sat - GT serija je ograničena u svojim mogućnostima. Ali sada je napokon ovdje i jedan je od prvih HarmonyOS 2.0 uređaja.

Huawei sat 3

Ova generacija ima 3D rotirajuću krunicu koja zamjenjuje gornji gumb s desne strane. Huawei tvrdi da ovo omogućuje intuitivan način kretanja korisničkim sučeljem koje je također otporno na vremenske utjecaje - radi mokrim i čak rukavicama, za razliku od zaslona osjetljivih na dodir.

Drugi prioritet bio je što je moguće manje smanjiti okvir oko zaslona. AMOLED ploča od 1,43 ”malo je veća od prethodnih satova tvrtke, ali i dalje je u istom stadionu. Vrlo je svijetao i može doseći 1.000 nita, a gustoću piksela održava na 326 ppi.

Zaslon čuva ojačano staklo, tijelo sata izrađeno je od visokokvalitetnog čelika, a stražnja strana od keramike. Sat je vodootporan do 5 ATM, a tijelo mjeri 46,2 mm u promjeru i 12,15 mm u debljini, bez remena teži 54 g. Huawei je stvorio nekoliko različitih dizajna za sat: Active (sa silikonskom trakom), Classic (kožna traka), Elite (metalna traka) i Classic (milanska traka).

 

 

Paket senzora na stražnjoj strani uključuje mjerače očekivanog otkucaja srca i kisika (SpO2), ali i senzor temperature kože. Oni rade danonoćno, sat također sadrži 24/7 stres i praćenje sna, što bi vam sve moglo pomoći u uočavanju zdravstvenih problema.

Huawei Watch 3 može se koristiti i samostalno. Ima eSIM, koji mu daje 4G podatkovnu vezu koja može obrađivati ​​pozive, naravno, ali i streaming nekih melodija iz Huawei Music-a i slanje na vaše Bluetooth slušalice. Zanimljivo je da su podržani i videopozivi, iako bez kamere na ploči bit će pomalo jednostrani (napomena: postoji ugrađeni zvučnik).

Huawei je ponosan što je na sat donio AppGallery. To znači da možete preuzeti i instalirati HarmonyOS aplikacije izravno na sat, a pametni telefon nije potreban. Tvrtka je već udružila nekoliko programera izvan Kine koji će donijeti svoj softver na novu platformu. Huawei nije spomenuo čipset, ali je rekao da sat ima 2 GB RAM-a i 16 GB prostora za pohranu.

 

Budući da ćete žonglirati s puno aplikacija, korisničko sučelje sada ima pokretač mreža. Možete se pomicati i zumirati, što je brži način pronalaska aplikacije koja vam treba nego pomicanje po popisu.

Trajanje baterije u standardnom načinu rada je 3 dana s omogućenim 4G, što je sasvim dobro za pravilan pametni sat. Možete omogućiti način ultra dugotrajnog trajanja, koji bateriju može produljiti na 14 dana, a zadržati omogućene važne funkcije: nadzor SpO2, 14 načina vježbanja, Bluetooth pozivanje, pa čak i animirani brojčani sat. Punjenje se vrši bežično.

Govoreći o načinima vježbanja, sat podržava preko 100 načina, uključujući 17 profesionalnih načina vježbanja (vanjski i unutarnji). Postoji detekcija pada koja pomoću eSIM veze može poslati SOS ako ste ozlijeđeni. Pozicioniranje podržava GPS, GLONASS, Galileo, Beidou i QZSS.

Predbilježbe za Huawei Watch 3 započinju danas po cijeni od 2.600 CNY (410 USD / 335 EUR), a pravilna prodaja započinje 11. lipnja. Huawei će također početi prodavati dodatne remenje satova koji vam omogućuju prilagodbu sata kasnije ovog mjeseca. start od 200 CNY (31 USD / 26 EUR).

Huawei Watch 3 Pro

Huawei Gledajte 3 Pro jedna ide za više klasični izgled, tako da nema okvir oko zaslona. Kao što smo spomenuli, Pro su izdvojeni od materijala i trajanja baterije, plus jedna dodatna značajka.

 

Ovo je jedan od prvih satova koji ima dvopojasni GPS prijamnik (pojasevi 1 i 5), koji će ponuditi preciznije i stabilnije očitavanje položaja čak i u gustim gradskim okruženjima.

Poput svog brata i sestre, Huawei Watch 3 Pro može se predbilježiti u Kini danas, prodaja započinje 11. lipnja. Zbog premium titana i safirnih materijala, Pro nalaže veću cijenu - košta 3300 CNY (515 USD / 425 EUR).

Izvor: www.gsmarena.com

 

Sms vijestiSms webshopSms.hrWatch