Datumi isporuke iPhonea 13 Pro i Pro Max pomaknuti su do listopada

IPhone 13 serija najavljena ranije ovog tjedna krenula je s prednarudžbama jučer u prvom valu tržišta. Očekivalo se da će se pametni telefoni u ove regije isporučivati ​​od 24. rujna za prednarudžbe, no datumi isporuke nekih modela Pro i Pro Max pomaknuti su na sljedeći mjesec - između 6. listopada i 11. listopada.

Osim varijante zlatne boje s 256 GB prostora za pohranu, sve inačice iPhonea 13 Pro Max počet će se isporučivati ​​između 6. i 11. listopada. No to nije slučaj s iPhoneom 13 Pro jer modeli od 128 GB i 256 GB u srebrnoj, grafitnoj, zlatnoj i Sierra Blue boje isporučivat će se od 24. rujna, uz 512 GB ukrase u nijansama Gold i Sierra Blue.

 

 

Kašnjenje u isporuci nekih modela iPhone 13 Pro i Pro Max ne mora značiti da rade bolje od svojih prethodnika. To bi samo moglo značiti da Apple nije imao na raspolaganju dovoljno dionica za podmirenje početne potražnje.

U svakom slučaju, ako ste propustili Appleov lansirni događaj, ovdje možete pogledati zaključak događaja i krenuti ovim putem kako biste provjerili cijene iPhone 13 linije na ključnim tržištima. 

 

Izvor: gsmarena.com

 

Sms.hr