Motorola Moto E40 debitira s 90Hz LCD, 48MP glavnom kamerom

Motorola je danas najavila svog najnovijeg člana E-serije-dobrodošli Moto E40. Ovo je proračunska ponuda koja će nadograditi nedavno predstavljeni Moto E20 u gotovo svim kategorijama. Od 6,5-inčnog HD+ LCD-a koji pruža osvježavanje od 90 Hz i čistiju rupu za bušenje gledajte do sposobnijeg čipseta Unisoc T700 i veće baterije od 5.000 mAh. Stražnja strana ima dizajn s utorima za lakše hvatanje i manje mrlja otisaka prstiju.

Odjel kamera također je snažniji zahvaljujući glavnom senzoru od 48 megapiksela kojem pomaže makro kamera od 2 megapiksela i senzor dubine od 2 megapiksela. Selfiji se snimaju snimačem od 8 MP sprijeda. Telefon dolazi s 4 GB RAM -a i 64 GB prostora za pohranu koji se može proširiti putem microSD -a. Straga se nalazi kultna Moto rupica koja služi i kao senzor otiska prsta.

 

Softversku stranu pokriva Android 11 s Moto -ovim MyUX -om na vrhu. Motorola kaže da biste trebali očekivati ​​dvodnevno trajanje baterije od ćelije telefona od 5000 mAh koja se puni putem USB-C. Moto E40 dolazi u bojama Carbon Grey i Pink Clay. Cijene i dostupnost još se trebaju detaljno utvrditi.

 

Izvor. gsmarena.com

Sms webshop