Naša video recenzija Infinix Zero X Pro je spremna

Infinix je prvenstveno marka vrijednosti za novac, ali je zakoračio na premium teritorij sa Zero X Pro – vodećim brodom za tvrtku, srednjim rangom u grandioznoj shemi stvari. Ipak, tvrtka je postavila nekoliko prioriteta (zaslon, kamera, trajanje baterije) i učinila što je mogla kako bi optimizirala proračun dijelova za njih.

Krajnji rezultat je prilično jedinstven s velikim 6,67” AMOLED zaslonom koji je brz zbog svoje stope osvježavanja od 120 Hz, iako svjetlina i točnost boja ostavljaju nešto što se želi poželjeti. Trajanje baterije je sjajno sa 119 sati izdržljivosti zahvaljujući bateriji od 4500 mAh, priloženi brzi punjač od 45 W dostigao je 76% za pola sata.

Iako postoji dosta konkurencije srednjeg ranga, kameru na X Pro teško je usporediti – pronalaženje glavnog senzora od 108 MP uz isti budžet je teško, a kombiniranje toga s periskopom od 5x čini ga jedinstvenim.

Kao što Will objašnjava u našoj video recenziji u nastavku, ta periskopska telefoto kamera mogla bi biti najbolja na telefonu jer široka i ultra široka nisu uspjela. Selfie kamera s vlastitom LED bljeskalicom također je rijedak prizor.

Ako želite pobliže pogledati uzorke fotoaparata ili dobiti više pojedinosti o zaslonu, trajanju baterije, performansama čipseta i još mnogo toga, pogledajte našu pisanu recenziju.

 

Izvor: gsmarena.com

 

Sms.hr