Netflix dodaje pet mobilnih igara u svoju Android aplikaciju širom svijeta

Ako ste ikada pogledali aplikaciju Netflix za mobilne uređaje i pomislili da nešto nedostaje, spremni smo se kladiti da igrice niste smatrali najvažnijom značajkom koja nije postojala. Unatoč tome, Netflix smatra da je dodavanje igara svom mobilnom iskustvu dobra ideja, a nakon prve najave u srpnju, probni rad na jednom tržištu započeo je u kolovozu.

Međutim, sada je platforma spremna za globalno preuzimanje Netflixovih igara. Od danas, ljudi koji koriste aplikaciju Netflix za Android širom svijeta imaju pristup pet mobilnih igara: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Card Blast i Teeter Up.

 

Sve što trebate je pretplata na Netflix da biste ih igrali. Nemaju dodataka, nema dodatnih naknada i kupnje putem aplikacije. Android aplikacija na telefonima dobiva namjenski red igara i karticu igara na kojoj možete odabrati bilo koju igru ​​za preuzimanje, dok ćete na tabletima vidjeti namjenski red igara ili ćete moći odabrati igre iz padajućeg izbornika kategorija.

Vaše će igre automatski prema zadanim postavkama odabrati jezik koji ste postavili u svom Netflix profilu, a ako vaš određeni jezik još nije dostupan za određenu igru, zadano će biti engleski. Igre neće biti dostupne na dječjim profilima. Neke igre mogu zahtijevati internetsku vezu, ali druge će biti dostupne za igranje izvan mreže.

Izvor: gsmarena.com

 

Sms webshop