Nove boje HomePod mini sada su dostupne za preuzimanje u trgovini

Na svom događaju u listopadu, između ostalog, Apple je najavio i tri nove boje za svoj HomePod mini pametni zvučnik, a to su žuta, narančasta i plava. Možete ih vidjeti u nastavku kako zauzimaju prednju pozornicu od svoje bleđe sive i crne braće i sestara, koji su usput još u prodaji.

Nove boje su sada dostupne za preuzimanje u trgovini, kao i za dostavu na kućnu adresu ovaj tjedan. Ranije se šuškalo da će se to dogoditi danas, a ispalo je.

 

Novi zvučnici u boji se zapravo ne razlikuju od svojih sivih i crnih braće i sestara na hardverskoj prednjoj strani, niti po cijeni: svaki košta istih 99 dolara. Nove boje se ipak isporučuju s najnovijim softverom koji je Apple učinio dostupnim vlasnicima HomePoda.

Nove značajke uključuju stereo uparivanje za HomePod mini, audio kontrole koje se automatski pojavljuju na zaključanom zaslonu iPhonea ili iPada, mogućnost snižavanja razine basa kako biste izbjegli ometanje susjeda i činjenicu da možete uključiti svoj Apple TV i njime upravljati pomoću vaš HomePod.

 

Izvor: gsmarena.com

Sms vijesti