Infinix Note 10 Pro na pregledu

Infinix Note 10 Pro najavljen u svibnju stigao je u naš ured na pregled. Primili smo ga u ljubičastoj boji od 7 ° (da, tako se zove), ali postoje još dvije mogućnosti - 95 ° Black i Nordic Secret. Pametni telefon dolazi s punjačem od 33 W, USB-C kabelom, žičanim slušalicama i zaštitnom futrolom koja će vam pomoći da zadržite slušalicu u izvornom obliku.

 

Infinix Note 10 Pro izgrađen je oko 6,95 "FullHD+ 90Hz LCD-a s rupom u sredini za selfie kameru od 16 MP. Stražnja ploča pametnog telefona, koja se ističe dvobojnim dizajnom, ima pravokutno otočno kućište s LED bljeskalicom i četiri kamere - 64 MP primarne, 8MP ultraširoke, 2MP dubine i 2MP jednobojne. Ultraširoka jedinica također vam omogućuje snimanje makro snimaka.

 

 

Ispod haube imamo Helio G95 SoC s do 8 GB RAM -a i do 256 GB prostora za pohranu. Pametni telefon ima i utor za microSD karticu za proširenje prostora za skladištenje do 2TB, a sa softverske strane Android 11 dobivamo iz kutije s XOS -om 7.6 na vrhu.

Infinix Note 10 Pro također ima bočni čitač otisaka prstiju za otključavanje bez lozinke, a gorivo cijelog paketa je baterija od 5.000 mAh koja napaja kroz USB-C priključak.

Oglašava se da bateriji treba 50 minuta manje vremena od prethodnika za potpuno punjenje s priloženim adapterom. Očigledno ćemo testirati tu tvrdnju zajedno s ostalim značajkama Note 10 Pro u našem potpunom pregledu, pa se držite.

 

Izvor: gsmarena.com

Sms.hr