Nintendo Switch postava stalno snižava cijene u EU -u

Nintendo je službeno promijenio maloprodajne cijene za različite modele Switch za Europu i Veliku Britaniju. Promjena cijene sada se odražava na web stranice Nintenda u Velikoj Britaniji i EU (Španjolska).

 

 

Nintendo Switch izvorno se prodavao za 330 eura i 280 funti u EU -u i Velikoj Britaniji. ali sada s novom promjenom cijene, standardni Switch će koštati 300 € i 260 £. Switch OLED i Switch Lite također snižavaju cijene. OLED model, koji još nije dostupan, također prima prilagodbu cijene. Evo novih cijena za EU i UK:

Nintendo Switch Lite: 220 € /200 £

Nintendo Switch: 300 € /260 £

Nintendo Switch OLED: 365 € /310 £

Nintendo je Eurogameru ponudio i sljedeću izjavu o promjeni cijene:

 

Nintendo of Europe mijenja europsku trgovačku cijenu konzole Nintendo Switch za trgovce na malo. Više od četiri i pol godine nakon prvog izdanja, Nintendo Switch nastavlja imati snažan zamah u prodaji u Europi. Nakon pažljivog vaganja različitih čimbenika, uključujući tečajeve valuta u Europi i predstojeće lansiranje Nintendo Switch - OLED modela, odlučili smo da je sada pravo vrijeme za promjenu europske trgovačke cijene Nintendo Switch.

 

 

Iako je Nintendo odlučio da je vrijeme da snizi cijenu svoje linije Switch konzola u Velikoj Britaniji i EU -u, nijedna druga regija u ovom trenutku ne vidi smanjenje cijena.

Nintendo Switch OLED bit će u prodaji 8. listopada s većim 7-inčnim OLED zaslonom, novim i poboljšanim podesivim postoljem, ažuriranom priključnom stanicom za televizor i novim bijelim modelom.

Izvor • Via

 

Izvor: gsmarena.com

 

Sms webshop