Nubia Red Magic 7 dobiva 3C certifikat s nevjerojatnom podrškom za punjenje od 165 W

ZTE-ova nubia najavila je Red Magic 6 u ožujku sa 66W punjenjem, ali njegov nasljednik - nubia Red Magic 7 (NX679J) - mogao bi oboriti sve rekorde brzog punjenja na komercijalno dostupnom pametnom telefonu budući da je dobio 3C certifikat sa 165W (20V/8.25A) podrška za punjenje.

 

Nubia pametni telefoni koji se najbrže pune trenutno su Red Magic 6 Pro i Red Magic 6s Pro, koji imaju snagu do 120 W. Međutim, te brzine dobivate na kineskim modelima telefona budući da su njihove međunarodne verzije ograničene na 66 W. Stoga, ako nubia odluči lansirati Red Magic 7 globalno, možda nećete dobiti punjenje od 165 W na međunarodnoj jedinici.

Međutim, čak i uz kinesku verziju, Nubia tehnologija punjenja od 165 W trenutno nije najbrže rješenje za žičano punjenje. Ta čast pripada Xiaomijevoj tehnologiji HyperCharge od 200 W, demonstriranoj u svibnju ove godine, koja je povećala bateriju od 4000 mAh na prilagođenom Mi 11 Pro sa prazne na 100% za manje od osam minuta.

 

Red Magic 6s Pro (left) with Red Magic 6 (right)

Međutim, kaže se da će Xiaomijeva tehnologija HyperCharge od 200 W ući u masovnu proizvodnju u lipnju 2022., tako da su šanse da nubia Red Magic 7 bude najbrži komercijalno dostupan pametni telefon pri lansiranju veće jer je već dobio 3C certifikat i možete očekivati ​​da će dobiti više regulatorna odobrenja različitih tijela u narednim tjednima ili mjesecima.

Dok čekamo više informacija iz Nubije o Red Magic 7, tipster Digital Chat Station otkrio je da će pametni telefon pokretati svježe najavljeni Snapdragon 8 Gen 1 SoC.

Izvor: Kina
Sms.hr