OnePlus Buds Z2 službeni s ANC-om i trajanjem baterije od 38 sati

Uz potpuno novi OnePlus 9RT, OnePlus je predstavio i svoje nove bežične slušalice Buds Z2. Oni dolaze s aktivnim uklanjanjem buke, podrškom za Dolby Atmos i ocijenjeni su na 38 sati trajanja baterije, uključujući kućište i bez uključenog ANC -a.

 

Pupoljci Z2 sadrže dinamičke upravljačke programe od 11 mm i povezuju ih putem Bluetooth 5.2. Dolaze s podrškom za AAC i SBC Bluetooth kodeke i BLE, SPP, HFP, A2DP i AVRCP Bluetooth protokole prijenosa. Brzi par će imati koristi od OnePlus uređaja koji datiraju iz OnePlus 6.

 

 

Tvrdi se da ANC na pupoljcima Z2 blokira do 40 db vanjskih zvukova uz pomoć tri mikrofona na svakoj slušalici. Pupoljci Z2 otporni su na prskanje IP55, dok je kućište otporno na prskanje IPX4. Svaki pupoljak sadrži do 7 sati autonomne uporabe s isključenim ANC -om i 5 sati s uključenim ANC -om. Ovdje je podržano Warp punjenje i može vam omogućiti 5 sati slušanja s 10-minutnog punjenja.

 

OnePlus Buds Z2 dolaze u crno -bijelim bojama i prodaju se u maloprodaji za 499 CNY (77 USD). Prva prodaja u Kini počinje 19. listopada. Međunarodna dostupnost i cijene još nisu bile detaljne.

 

Izvor: gsmarena.com

Sms vijesti