OnePlus najavljuje Buds Z2 s ANC-om i duljim trajanjem baterije

OnePlus je najavio nasljednike prošlogodišnjeg proračuna Buds Z. Iako Buds Z2 izgledaju točno kao izvorna verzija, nude značajnu nadogradnju od kojih je najzapaženije aktivno uklanjanje buke.

 

Da, ovogodišnji proračunski TWS slušalice iz OnePlusa imaju ugrađen ANC i obećavaju dulje trajanje baterije. Tvrtka obećava 5 sati neprekidne reprodukcije s uključenim ANC-om ili 7 sati bez ANC-a. Toliko traje ugrađena baterija od 40 mAh u svakom pupoljku. S druge strane, kućište za punjenje ima ćeliju od 520 mAh, puni se preko USB-C-a i pruža dovoljno soka pupoljcima za 5-satnu reprodukciju u samo 10 minuta.

Dostupan je i Transparentni način rada koji prekida ANC na trenutak kada trebate biti svjesni svoje okoline.

 

 

Što se tiče kvalitete zvuka, trebala bi biti prilično mala razlika između Buds Z2 i Buds Pro jer tvrtka kaže da su isti 11 mm dinamički drajveri koji se nalaze u Buds Pro dostupni i ovdje.

Sada je lukav dio da baš kao i ostali OnePlus slušalice, ovi nude bolju integraciju s telefonima koje je napravio OnePlus. Međutim, ako koristite drugu marku ili iPhone, možete proučiti postavke pomoću aplikacije HeyMelody.

Tražena cijena za par slušalica Z2 je 99 dolara u SAD-u i 99 eura u Europi, a jedina dostupna boja je biserno bijela. Obsidian Black su također na putu, ali bi trebao biti dostupan negdje sljedeće godine. Dostupnost počinje danas.

Izvor: gsmarena.com

Sms.hr