Oppo Find X3 serija neće iznenađujuće koristiti Snapdragon 888

Oppo je trenutno možda vrlo zauzet pripremama za lansiranje serije Reno5, ali kineska tvrtka također razvija svoje sljedeće flagship pametne telefone, koji bi trebali stići u prvom tromjesečju sljedeće godine, navodi se u priopćenju koje smo dobili.

Oppo to ne kaže izravno, ali pretpostavit ćemo da će se predmetni uređaji zvati Find X3 i Find X3 Pro, nasljednici Find X2 i X2 Pro, redom. Pokrenut će ih upravo predstavljeni Snapdragon 888 čipset, što apsolutno nikoga ne iznenađuje.

 

Iako lansira bezbroj ponuda srednje klase i proračuna tijekom godine, Oppo je srećom uspio ne razvodniti vrijednost svog vodećeg dvojca, X2 i X2 Pro, kao i mnoge druge tvrtke. I izgleda da se za sada drži samo jednog para flagshipa godišnje, što je odlično za mir kupaca takvih uređaja, jer se čini da ih nekoliko mjeseci kasnije ne nadmašuje nešto drugo (npr. situacija, upravo sada, sa serijom Reno, iz razloga koje ne možemo shvatiti).

Razumljivo, Oppo nam zapravo nije rekao ništa više o Find X3, tako da sve što imamo za sada je Snapdragon 888 unutra i Q1 vremenski okvir za lansiranje, uz prethodno predstavljeni vlasnički 10-bitni sustav upravljanja bojama punog puta za prikaz. To je više od ništa, ali ne puno. Ostanite s nama, a mi ćemo vas obavijestiti kada saznamo više.

Izvor: gsmarena.com

Sms webshop