Pojavljuju se neobjavljene boje Oppo Find N

Oppo Find N trenutno je vrući novi sklopivi uređaj sa svojim kompaktnim stasom, vodećim specifikacijama i sklopivim zaslonom bez razmaka. Dolazi samo u tri službene boje - crnoj, bijeloj i ljubičastoj, ali Oppo je također razmatrao gomilu više opcija, što je vidljivo iz nedavno objavljenih slika neobjavljenih Find N modela.

Postoji privlačnija ljubičasta varijanta s refrakcijskim svojstvima, prigušena ružičasta varijanta i svijetloplavi model, kao i privlačne teal i bež opcije.

 

To nije sve, Oppo je također napravio varijante veganske kože u sivoj, bež i tamno plavoj boji s posljednja dva sportska dvobojna izgleda. Neki od ovih neobjavljenih modela također imaju kućišta fotoaparata s različitim teksturama samo doprinose njihovom cool faktoru. Oppova veganska koža Find X2 bio je jedan od naših omiljenih uređaja 2020. u smislu izrade s materijalom od umjetne kože koji dodaje izdržljivost i mekani umirujući osjećaj pri rukovanju uređajem. Možemo samo zamisliti kako bi se snašla veganska koža Find N, ali nažalost, čini se da su ti projekti odbačeni.

Ako želite saznati više o Oppoovom Find N-u, pri ruci imamo naš praktični članak o pregledu. Također možete pogledati naš video s kratkim ključnim značajkama na poveznici u nastavku.

 

Izvor: (na kineskom) | Via (Tweet)

Sms vijesti