Realme Buds Q2 uskoro u Indiji s aktivnim poništavanjem buke

 

Realme je nedavno najavio da ovog mjeseca donosi Narzo 30 4G i 5G pametne telefone u Indiju, a sada je tvrtka otkrila da će uskoro lansirati Buds Q2 TWS slušalice u toj azijskoj zemlji.

Realme još nije otkrio datum lansiranja Buds Q2, ali vjerujemo da će TWS slušalice biti predstavljene u Indiji uz vanilije Narzo 30.

 

Realme Buds Q2 predstavljeni su u travnju u Pakistanu, ali oni koje ćete dobiti u Indiji dolazit će s aktivnim poništavanjem buke (ANC), za razliku od pakistanskog modela koji sadrži Environmental Noise Cancellation (ENC), koji nije tako učinkovit kao ANC pri uklanjanju buke.

 

 

Trenutno je nejasno hoće li to biti jedina nadogradnja koju će Indian Buds Q2 dobiti, ili će ih biti više, poput zamjene microUSB priključka s USB-C. Iako je to malo previše za očekivati ​​s obzirom na pristupačnu cijenu od Buds Q2 se očekuje.

Ako nema drugih promjena, možete očekivati ​​da će Buds Q2 u Indiji doći s 10 mm bass Boost Driver-ima, načinom igranja s niskom latencijom (88 ms), kontrolom gestama, IPX4 vodootpornošću i 20 sati ukupne reprodukcije.

Uz to, slušalice Buds Q2 TWS odlikuju se dizajnom Kaleidoscope, što je nešto što ne vidimo na slici koju je podijelio Realme na svojoj službenoj indijskoj web stranici. Čini se da je Buds Air 2 Neo predstavljen u travnju s ANC-om, što nas navodi da vjerujemo da će Indian Buds Q2 biti rebrendirani Buds Air 2 Neo.

 

 

Ovdje možete pročitati našu objavu Buds Air 2 Neo kako biste saznali više.

Izvor: gsmarena.com

 

Sms webshop