Realme GT Neo2 je na pregledu

Realme GT Neo2 predstavljen je u rujnu i brzo je postao uspjeh na domaćem tržištu tvrtke. Marka ga sada plasira na međunarodna tržišta, a mi smo u uredu dobili jedinicu da vidimo ima li ono što je potrebno za natjecanje. 

Naše dvije jedinice za pregled dolaze u različitim bojama, a verzija Neon Green očito impresivniji posao bojenja.

 

Realme GT Neo2 izgleda lijepo u crnoj boji s mat završnom obradom, ali zelena zaista privlači pažnju. Čak i ako ne izgleda tako živahno kao što sugeriraju tiskovne slike, ipak je to jedinstven izbor boja za pametni telefon. To je staklena ploča, ali dvije crne pruge su zalijepljene odozgo, pa bi mogle biti sklone ogrebotinama.

Prednja strana je također impresivna - Samsung E4 AMOLED od 6,62 inča sa frekvencijom osvježavanja od 120Hz. Ipak, ne dobivate mnogo u smislu varijabilnosti - samo standardni 60Hz ili visoki, s tim da se potonji vraća na 60Hz kada aplikacija ne može koristiti veće brzine osvježavanja ili im jednostavno ne trebaju. Okviri su lijepo tanki, a rupa za probijanje u lijevom kutu nenametljiva je koliko i dolaze.

 

 

Postavka kamere GT Neo2 ima glavnu jedinicu od 64 MP, ultra široku snimku od 8 MP i senzor dubine od 2 MP - što odgovara prvom GT Neo (također poznatom kao X7 Max 5G). Nepromijenjena je i selfie kamera od 16 MP.

Naša jedinica pokreće Realme UI 2.0 povrh ColorOS 11 (koji se temelji na Androidu 11), unatoč ranijim glasinama o lansiranju s Realme UI 3.0 sa sustavom Android 12. Nadamo se da ažuriranje barem neće dugo potrajati.

Kapacitet baterije je nadograđen na 5.000 mAh, a telefon podržava 65W SuperDart brzo punjenje. Realme predlaže da se cijela baterija može napuniti za samo 36 minuta. Očekujemo i velike stvari u pogledu izdržljivosti videvši kako je originalni GT Neo postigao 114h u našoj ocjeni izdržljivosti sa baterijom od 4.500 mAh.

 

Na papiru Realme GT Neo2 izgleda zaista obećavajuće, postižući odličnu ravnotežu između cijene i performansi. Vidjet ćemo hoće li zadržati te dojmove do kraja našeg pregleda - držite se!

 

Izvor: gsmarena.com

Sms.hr