Royole FlexPai 3 pojavljuje se na slikama službenog izgleda

Još u listopadu 2018., Royole je najavio svoj sklopivi pametni telefon FlexPai i stekao pravo hvalisanja time što je imao prvi sklopivi na tržištu i nadmašio Samsung i Huawei. Prijeđimo naprijed tri godine kasnije i čini se da nas čeka treći dio serije FlexPai. Evan Blass podijelio je detaljan prikaz FlexPai 3 s detaljima o dizajnu telefona za koji smo ranije vidjeli da je curio na TENAA popisu još u veljači.

Nadolazeći sklopivi će se držati dizajna preklopa prema van svojih prethodnika, što znači da ovdje nema sekundarnog zaslona. Ipak, ima svoje posebnosti s pop-up selfie kamerom na vrhu. Čini se da stražnja strana ima dvije kamere i modul LED bljeskalice uvučene u četvrtasto kućište. Tu je i izrez identične veličine na suprotnoj strani koji će omogućiti da se dvije stražnje ploče potpuno zatvore.

 Royole FlexPai 3

Na temelju prethodnog TENAA popisa, FlexPai 3 će se pohvaliti rasklopljenim zaslonom od 7,2 inča, minimalnim punjenjem baterije od 3360 mAh, korisničkim sučeljem temeljenim na Android OS-u i 5G vezom. Navedene dimenzije ovog uređaja iznose 147,1 x 138,8 x 7 mm. Također ima bočno postavljen skener otiska prsta i necentrirani USB-C priključak na dnu.

 

Izvor: gsmarena.com

Sms.hr