Samsung Galaxy Buds2 review

Samsung je ranije ovog mjeseca predstavio slušalice Galaxy Buds2, zajedno sa pametnim telefonima Galaxy Z Fold3 i Galaxy Z Flip3. Dobili smo par novih slušalica i sada smo spremni s recenzijom, pa si natočite nedjeljno piće i uživajte u čitanju.

Nove slušalice posudile su Active Noise Cancellation od Galaxy Buds Pro, ali su ostale skromne u pogledu veličina zvučnika, pa su zato pozicionirane kao nasljednik Buds+, a ne kao evolucija Proa.

  

Nove slušalice dolaze u četvrtastom kućištu, baš kao i Buds Pro i Buds Live. Samsung ih je najavio kao svoje najlakše pupoljke do sada, ali razlika je u stvarnosti mala. Da, Galaxy Buds2 osjećaju se lagano u ruci, ali su samo jedan gram lakši od Buds+, što u stvarnom životu i nije tako velika stvar.

Iako svi Galaxy Buds2 uređaji dolaze u bijelom kućištu bez obzira na verziju boje koju odaberete, ali unutrašnjost kućišta odgovara njihovom lakiranju. Naša jedinica u boji lavande izgleda zapanjujuće, s blistavom bojom koja se pojavljuje kao naglasak, štedeći vam muku da svoju odjeću uskladite s nijansom ljubičaste.

 

Ovdje je kapacitet baterije solidan - 472mAh u kućištu i 61mAh u svakom pupoljku. Galaxy Buds2 može lako izdržati 5 sati pri jednom punjenju s uključenim ANC-om, dok bez toga može izdržati 8 punih sati ako su razine glasnoće na 80-90%.

Kućište Buds2 podržava bežično punjenje, a za pet minuta mogu dobiti jedan sat izdržljivosti.

  

Kvaliteta zvuka ključna je za Samsung, a ovaj put proizvođač je učinio sve kako bi tijekom razgovora pružio čist i oštar zvuk. Kad smo primili Buds, nisu mogli uključiti ambijentalni zvuk tijekom poziva, ali ažuriranje je to popravilo. Svaki pupoljak dolazi s dva vanjska mikrofona, jednim okrenutim prema unutarnjoj strani uha, i namjenskim VPU -om koji filtrira glas od vanjskih zvukova poput vjetra, automobila na ulici ili ljudi koji pričaju.

Kvaliteta s druge strane je također izvrsna - glas se čuje, a razgovor se objema stranama čini prirodnim, čak i kad se priča kroz maske, što je također zabrinjavajuće.

 

 Većina slušalica uglavnom se koristi za slušanje glazbe i igranje i moramo reći da su ovo jedne od najboljih TWS slušalica za obje prilike. Ekstremne frekvencije mogle bi biti malo detaljnije, ali Samsung je preskočio masivni visokotonac i niskotonac kako bi omogućio nižu cijenu i držao veličinu pod kontrolom.

Još bolje, u usporedbi s Pupoljcima+ kašnjenje je dvostruko manje, dok je zvuk ljupki u sva tri aspekta - niskim, srednjim i visokim tonovima.

 

 

Aktivno poništavanje buke prigušuje 98% okolnog svijeta na papiru, a u praksi smo ustanovili da pupoljci lako blokiraju većinu smetnji, a gumeni vrhovi uvelike pomažu. Samsung je također poboljšao ambijentalni zvuk - ima tri razine, kao i obično, ali sada dolazi s nekom AI koja se uči prilagođavati okolini.

Dok su Buds+ imali osjetljive rubove oko dodirnog područja, Buds2 izgledaju bolje, nemaju gumena "krila" za uho i pružaju jednostavnije kontrole gestama - pritiskanje i držanje je programabilno, dok je jedan dodir Play/Pause, dva dodira su Next Pjesma, a tri dodira su Prethodna pjesma.

 

 

Samsung Galaxy Buds2 • Samsung Galaxy Buds+

 

Samsung nastavlja svoje naslijeđe sjajnih TWS slušalica s Galaxy Buds2. Nazvali smo Buds+ “vrijedno toga”, i od tada je u uzlaznoj putanji. Galaxy Buds Live donio je veliku bateriju, Galaxy Buds Pro učinio je da se cijelo iskustvo osjeća vrhunskim, a Galaxy Buds2 sada nudi najbolje iz svoje ponude.

Samsung Galaxy Buds2 najavljeni su po cijeni od 149 €/139 £/150 $. Nude veliko trajanje baterije, ugodan zvuk i udobno prianjanje. Slušanje glazbe i poslovni pozivi dva su glavna slučaja u kojima se iskustvo s Pupoljcima definitivno isplati. Ako želite TWS pupoljke za ove dvije aktivnosti, onda su Galaxy Buds2 laka preporuka.

 

 

Izvor: gsmarena.com

 

Sms vijesti