Samsung Galaxy S21 FE će biti lansiran 11. siječnja, potvrđuje novo curenje

Ažuriranje: Procuritelj Jon Prosser putem Twittera sugerirao je da, iako se očekuje da će Galaxy S21 FE biti u prodaji 11. siječnja, telefon bi mogao biti najavljen 3. siječnja u 18 sati po pacifičkom vremenu, iako je Samsungov glavni govor zakazan za 4. i 6. siječnja: 30 popodne.

 

 

Izvorni post se nastavlja u nastavku:

Samsung Galaxy S21 FE trebao je biti lansiran prije nekoliko mjeseci, ali mnogi problemi na tom putu spriječili su tvrtku da pusti slušalicu. No, Evan Blass je možda sada otkrio datum njegovog dolaska.

U nedavnoj objavi na Twitteru, tipster je podijelio četiri frontalna rendera telefona s različitim pozadinama, ali svi su prikazivali 11. siječnja. Ovo je čvrst nagovještaj koji se poklapa s nekim od prethodnih glasina o siječnju kao mjesecu izlaska i točnije, 11. siječnja, prema Jon Prosseru.

 

 

Nemamo nikakvih drugih informacija koje dolaze s ovim tweetom, ali s druge strane, već znamo većinu, ako ne i sve specifikacije S21 FE. Jedino što smo mogli zaključiti iz rendera je da će uređaj najvjerojatnije podržavati AT&T 5G mrežu, sudeći po ikonama na statusnoj traci.

Izvor: gsmarena.com

Sms vijesti