Samsung Galaxy S22 i S22+ nagovještavaju šire zaslone bez gotovo nikakvih okvira

Obitelj Galaxy S22 je nedvojbeno na horizontu, iako je, prema najnovijim insajderskim informacijama, lansiranje sada odgođeno, u korist bržeg izdavanja Galaxy S21 FE u siječnju. U međuvremenu, curenja su i dalje curila, iako uglavnom neslužbeni renderi, na temelju ranih informacija. Stvarne žive fotografije elemenata dizajna, poput nedavne lutke S22 Ultra, bile su rijetke. Novo curenje, zahvaljujući uglednom izvoru Ice universe, tvrdi da otkriva prednji dizajn nadolazećih Galaxy S22 i S22+.

 

Samsung Galaxy S22 i S22+ štitnici za ekran od kaljenog stakla

To zapravo nisu stakleni moduli zaslona, ​​već zaštitnici od kaljenog stakla, namijenjeni nadolazećim telefonima. Prilično standardan način za rano propuštanje uređaja, budući da glavni proizvođači kućišta i drugih dodataka imaju tendenciju da rano dobiju ukupne dimenzije i izgled za pametne telefone.

Čini se da će generacija S22 biti nešto šira i manje “mršava i visoka” od aktualne S21. Rubovi također izgledaju nešto zaobljeniji. Okviri su minimalni svuda okolo i čini se da su simetrični sa svih strana. No, treba imati na umu da zaštitnici zaslona ponekad mogu biti pomalo varljivi u pogledu proporcija okvira.

 

 

Samsung Galaxy S22 Ultra lažna jedinica (slike: xleaks7 x CoverPigtou)

 Da ponovimo neke ranije glasine o S22, sva tri modela vjerojatno će imati konvencionalni selfie s bušenim rupom, a ne onaj ispod zaslona, ​​s 6,1-inčnim zaslonom na običnom S22 i 6,6-inčnim na S22+. Još uvijek nismo sigurni oko dijagonale S22 Ultra. Govoreći o kamerama, S22 i S22+ će vjerojatno dobiti nadograđeni glavni snapper - Samsungov ISOCELL GN5 - senzor od 50 MP sa autofokusom u svim smjerovima i velikim pikselima od 1,0 µm.

 

Prethodno su procurili renderi navodnog Galaxy S22 Ultra sa utorom za S Pen

Što se tiče internih uređaja, očekujemo da će međunarodne jedinice imati Exynos 2200, za koji se priča da ima AMD-ov GPU, dok bi kineski i američki trebali pokretati nadolazeću Qualcommovu vodeću ponudu. Prema nedavnom 3C certifikatu, sve tri slušalice mogle bi se držati punjenja od 25 W za još jednu generaciju. A koliko trenutno znamo, S22 će imati manju bateriju od 3.700 mAh, kao i S22+, s navodnim pakiranjem od 4.500 mAh. Samo bi Ultra mogao dobiti istih 5000 mAh svog prethodnika, unatoč navodnom postavljanju S Pen u svoje tijelo.

Izvor | Via

Sms webshop