Specifikacije Motorola Edge 20 Fusion otkrivene su prije lansiranja 17. kolovoza

Motorola Edge 20 Fusion bit će predstavljena 17. kolovoza, a prvo će biti dostupna u Indiji.

Tizeri koje dijeli Motorola otkrili su svoj dizajn i nekoliko specifikacija, ali zahvaljujući Flipkartu sada imamo više detalja o nadolazećem pametnom telefonu marke Lenovo u vlasništvu.

 

Motorola Edge 20 Fusion će se u Indiji prodavati isključivo putem Flipkarta, a promo stranica koju je internetski trgovac postavio na svojoj web stranici otkriva da će Edge 20 Fusion pokretati Dimensity 800U SoC.

 

Pametni telefon doći će s ukupno četiri kamere za vuču - 32 MP selfie pucačom unutar rupe za bušenje, sa sustavom trostruke kamere na stražnjoj strani koji se sastoji od 108MP primarne, 8MP ultraširoke i senzora dubine (vjerojatno 2MP). Flipkart kaže da ultraširoka jedinica može snimati i makro snimke.

 

Edge 20 Fusion bit će opremljen 10-bitnim AMOLED ekranom od 90Hz, koji će iz prethodno zajedničkog teasera znati za dijagonalu 6,7 ". Pametni telefon će imati bočno postavljen čitač otiska prsta i podržavati 13 5G pojaseva u zemlji.

 

 

Što se softvera tiče, iz kutije ćete nabaviti Android 11 i Lenovo sigurnosni paket ThinkShield For Mobile.

 

Motorola Edge 20 Fusion imat će najmanje dvije opcije boja i imati USB-C priključak.

Ostatak specifikacija Edge 20 Fusion -a, poput veličine baterije, brzine punjenja, RAM -a i interne memorije, tek će se otkriti, ali s obzirom na njegov dizajn, boje i potvrđene značajke, čini se da bi Edge 20 Fusion mogao biti samo Edge 20 Lite s drugim čipsetom.

Uz Edge 20 Fusion, Motorola će u Indiji lansirati i Edge 20 od vanilije, koji pokreće Snapdragon 778G SoC i koji ima 6,7 ​​"144Hz FullHD+ OLED panel. Detaljne specifikacije Edge 20 možete pogledati ovdje.

Postava Edge 20 također uključuje Edge 20 Pro, ali Twitter račun Motorola Indije sugerira da trenutno ne dolazi u ovu azijsku zemlju.

 

Izvor. gsmarena.com

 

Sms vijesti