T-Mobileov novi program 'Forever Upgrade' za iPhone 13 nije zauvijek

Navečer nakon Appleove objave iPhone 13, T-Mobile predstavlja svoj program Forever Upgrade. To znači da svakome tko kupi bilo koji novi model iPhone 13 sa ili bez zamjene zajamčeno [labavo] jamči [do] 800 USD kredita za zamjenu svaki put kada predate taj iPhone za novi. Ovo zvuči dovoljno primamljivo, ali postoji nekoliko značajnih upozorenja.

 

Za početak, promocija trgovine T-Mobileom za zamjenu za iPhone 13 donosi vam do 1000 USD popusta na novom iPhoneu. IPhone 12 Pro, 12 Pro Max, 11 Pro ili 11 Pro Max dobiva cijeli iznos promocije. Možete dobiti 800 USD popusta ako trgujete iPhoneom 12, 12 mini, 11, X, XR, XS, XS Max, Samsung Galaaxy S20, S20+, S20 Ultra, S20 FE, S21, S21+, Note10, Note20, Note20 Ultra, Z Flip 5G, Z Fold2, Moto razr 5G, OnePlus 8 5G ili 8T. Provjerite donje uvjete za sve uređaje koji ispunjavaju uvjete.

 

 

Morat ćete imati odgovarajući plan Magenta Max ili T-Mobile One Plus zajedno s zamjenom da biste ispunjavali uvjete za promociju.

Sada idemo na program za nadogradnju "Forever". Iako T-Mobile nekoliko puta u objavi spominje riječ "Zauvijek", u odredbama i uvjetima programa spominje se "Program može završiti i podložan je promjenama u bilo kojem trenutku." Dakle, "zauvijek" nije zapravo zauvijek.

 

 

Također, da biste ispunili uvjete za program, morat ćete se uključiti u novije planove Magenta MAX, koji su skuplji od prethodnih ONE planova T-Mobilea.T-Mobile je obećao da neće povisiti cijene svojih korisničkih planova u sklopu svog spajanja sa Sprintom, ali ako korisnici nadograde na Magenta MAX plan, tada se prijavljuju za nešto višu stopu. Naravno, planovi Magenta MAX nude više značajki i manje ograničenja od prethodnih ONE planova T-Mobilea.

Dobit ćete do 800 USD kredita ovisno o tome koji iPhone nabavite. Ako nabavite iPhone 13 Pro, kredit će iznositi najviše 800 USD bez obzira na maloprodajnu cijenu telefona od 999 USD. Slično, ako kupite iPhone 13 mini za 699 USD, imat ćete pravo na kredit od 699 USD samo kada dođe vrijeme za nadogradnju.

Sjajno je što T-Mobile nudi zamjenske ponude i priliku ljudima da uštede prilikom nadogradnje iPhonea, ali uvjeti programa navode nas na uvjerenje da je to više poticaj korisnicima da ažuriraju svoje planove. Iako se spominje u uvjetima, nadamo se da T-Mobile neće izvući tepih ispod svojih korisnika u programu Forever Upgrade.

Uvijek je dobro provesti temeljito istraživanje i postaviti predstavnika svog prijevoznika prava pitanja prije nego se prijavite na ovakav program promocije ili nadogradnje. Pobrinite se da znate u što se upuštate i je li promocija korisna za vaše potrebe.

 

Izvor: gsmarena.com

Sms.hr