U renderima se pojavljuje Apple iPhone 13 u CRVENOJ BOJI

IIako nas još dijeli dobrih 5-6 mjeseci od Appleova sljedećeg otkrića za iPhone, glasine o iPhoneu 13 već su počele kružiti, a sada se iscurio David Kowalski (@ xleaks7) udružio s Coverpigtou.it kako bi podijelio rende Crveni proizvod iPhone 13.

Cjelokupni dizajn ostaje sličan iPhoneu 12 serije s ravnim stranama, i to usjek iako je ovaj put izrez vidljiv manji. Dimenzije su navedene kao 146.64x71.5x7.56mm, što je blizu, ako ne i potpuno identično prošlogodišnjem iPhoneu 12.

Velika promjena dolazi oko stražnje strane gdje dvije kamere sada sjede dijagonalno jedna od druge. Isti dizajn kamere viđen je i u jučerašnjem curenju CAD -a s iPhonea 13, iako nažalost ne dobivamo informacije o stvarnim senzorima.

Što se tiče specifikacija, novo curenje sugerira LTPO zaslone za sve uređaje iz serije iPhone 13. Očekuje se da će veličine zaslona ostati nepromijenjene, što znači 6,1-inčni zaslon za iPhone 13 i 13 Pro, 5,4-inčni za mini i 6,7-inčni za Pro Max. Očekuje se da će Apple u listopadu donijeti svoje nove iPhone uređaje s rasponom od 700 dolara.

IIzvor: www.gsmarena.com

           https://www.youtube.com/watch?v=A3_TIaH-00w

Sms vijestiSms webshopSms.hr