Uživo gledajte Apple Spring događaj

Krajnje je vrijeme da vidimo što je Apple kuhao u posljednjih nekoliko mjeseci. Proljetni događaj počinje u 10:00 PDT / 17:00 UTC, a možete se uključiti na Apple.com ili jednostavno pratiti prijenos uživo na Appleovom službenom YouTube kanalu ugrađenom u nastavku.
Na temelju preglednih glasina koje smo napravili, potpuno novi 12.9 iPad Pro s mini-LED zaslonom bit će zvijezda emisije. Također bi trebao predstaviti čipset A14X i novi Apple Pencil 3. generacije. Govori se i o novim 11-inčnim iPad Pro i iPad Mini koji dolaze kako bi upotpunili osvježavanje tableta u Cupertinovoj paleti iPada.

Još uvijek čekamo svoj sadašnji mitski tracker AirTags koji će debitirati. Redovni (neprofesionalni) AirPodovi također bi trebali biti nadograđeni jer je gen-2 verzija izašla prije više od dvije godine i vidjeli smo nekoliko curenja na AirPods-u 3. Na prednjoj strani softvera očekujemo službenu izlazak iOS 14.5, kao i nove verzije iPad OS-a, watchOS-a i tvOS-a. Govori se i o novom iMac-u i 14-inčnom MacBook-u s M1 čipsetom, ali morat ćemo pričekati i vidjeti hoće li danas postati službeni.

Imat ćemo sve detalje s velikog događaja, pa se nakon uvodne riječi prilagodite našoj početnoj stranici kako biste pročitali sve o najnovijim Appleovim najavama.

Gledajte uživo na ovom linku https://www.youtube.com/watch?v=JdBYVNuky1M 

Izvor : www.gsmarena.com

Sms vijestiSms webshopSms.hr