Varijanta boje Redmi Note 11 Misty Forest prikazana u službenim najavama

Jučer je Xiaomi najavio da će 28. listopada predstaviti Redmi Note 11 seriju. Tvrtka nije otkrila nikakve specifikacije, ali nekoliko slika koje je podijelilo otkrilo je kako će Note 11 imati zaslon s rupama i imati trostruki sustav kamera na straga. Danas gledamo novi set službenih teasera koji nam daju bolji pogled na Note 11 u Misty Forest (stroj u prijevodu s kineskog) boje.

Vidite da pametni telefon ima ravne rubove, s USB-C priključkom smještenim na dnu, spojenim zvučnikom i mikrofonom. Telefon također ima 3,5 -milimetarski priključak za slušalice, koji se nalazi na vrhu uz IC blaster i još jedan zvučnik, podešen od strane JBL -a.

 

S desne strane okvira nalazi se prekidač za glasnoću i gumb za uključivanje, koji naizgled ima ugrađen čitač otiska prsta za biometrijsku provjeru autentičnosti.

 

 

Redmi kaže da je Note 11 debljine 8,34 mm, ali ne otkriva ostale dimenzije i težinu. Međutim, budući da je do otkrivanja još tjedan dana, možete očekivati ​​da će tvrtka odustati od više zadirkivača u pokušaju izgraditi hype oko Note 11 serije.

 

Izvor: gsmarena.com

Sms.hr