Vivo G1 5G predstavljen u Kini kao poslovno izdanje S6 5G

Vivo je u Kini službeno lansirao prvi pametni telefon nove G serije pod nazivom Vivo G1 5G.  Smartphone dolazi s podrškom za 5G i cijenom od 3498 yuana (oko 495 USD).

Vivo  G1 pametni telefon dolazi s Exynos 980 5G čip.  Samsung podržava podršku NSA & SA dvije metode umrežavanja.  Teoretska najveća brzina preuzimanja može biti i do 3,55Gbps. Telefon također podržava tehnologiju ubrzanja podataka mreže i 5G prekida protoka 5G. 

Pametni telefon ima zaslon AMOLED 6,44 inča rezolucije FHD + (1.080 x 2.400 piksela) i 409 pipi. Ako pogledate RAM-a i pohranim, Vivo G1 koristi kombinaciju 8 GB + 128 GB memorije. Uz to, ima ugrađene velike baterije od 4500mAh.

Vivo G1 namijenjen je vladinim i poslovnim zaposlenicima. Najveća razlika između njega i tradicionalnog mobilnog telefona je tako opremljena dualnim sustavom. Njegov sustav može se podijeliti na izolirani „osobni prostor“ i „radni prostor“, jedan mobilni telefon, dva operativna prostora i dva okruženja. Sadržaj i informacije o aplikacijama djeluju neovisno.

Smartphone ima sličan dizajn kao i OnePlus 7T. Sa prednje strane ima otvor za ispuštanje vode, koji integrira selfie kameru od 32MP. Četverostruka stražnja kamera sastoji se od glavnog 48MP senzora, potpomognutog širokokutnim objektivom od 8MP i dva druga manja senzora od 2MP. Na razini videozapisa, prednji i stražnji, moći će se snimati videozapisi u 4k. Tu su i GPS, Bluetooth 5.0, dual-band Wi-Fi i NFC podrška.

Na temelju prednje kamere od 32 megapiksela, Vivo G1 opremljen je tehnologijom prepoznavanja lica koja podržava otključavanje lica. Osim toga, pametni telefon ima tehnologiju otključavanja otiska na ekranu. Vivo G1 također podržava 4K snimanje videozapisa visoke razlučivosti te podržava dvostruki anti-shake za prednji i stražnji EIS video. Osim toga, Vivo G1 također podržava prednje i stražnje snimanje s dva polja, što omogućuje korištenje prednjeg sočiva i stražnje glavne kamere za snimanje u isti videozapis u isto vrijeme, što je prikladno za prikupljanje informacija na licu mjesta.

Izvor: Gizchina.com