Vivo S12 Pro render otkriva urezani, pojednostavljeni otok kamere

Obitelj vivo S uskoro će dobiti neke nove članove, otkrio je curilac na Weibu. Uskoro bi trebali stići vivo S12 i vivo S12 Pro, a potonji se pojavio u službenom renderu, popraćen nekim specifikacijama.

Prema izvoru, vivo S12 Pro će se držati ekrana s urezima, ali ovaj put će ploča imati zakrivljene strane, što će biti prvi put u seriji. Kamere na stražnjoj strani imat će impresivne performanse, a ovaj put se vivo odlučio držati klasičnog okomitog poravnanja semafora umjesto da ide na sve vrste neobičnih rješenja trokut u kvadratu.

 

 

Dvostruke kamere na prednjoj strani imat će glavni senzor Samsung JN1 od 50 MP + kameru od 8 MP za ultraširokokutne fotografije. Bit će puno algoritama za poboljšanje dnevnih i noćnih fotografija s prednje strane, uostalom, S neslužbeno znači “selfie”.

Novi telefon imat će poboljšano brzo punjenje od vivo S10 Pro. Budući da prethodnik ima 44W za bateriju od 4050 mAh, očekujemo da će se standard od 55W pojaviti u S12 Pro. Ukupna izvedba također će se poboljšati zahvaljujući novom čipsetu, ali uvjereni smo da to neće biti novi Snapdragon budući da je rezerviran za vrhunski vivo X flagship.

Izvor (na kineskom) | Preko

Sms vijesti