Xiaomi Mi Note 10 Lite sada prima ažuriranje na MIUI 12.5 Enhanced edition

Iako se ovih dana sve više govori o nadolazećem MIUI 13, budući da bi službeno mogao biti predstavljen u Kini prije kraja godine, još uvijek postoji mnogo Xiaomi ili Redmi ili Poco uređaja koji tek trebaju dobiti svoja ažuriranja MIUI 12.5 Enhanced edition, posljednje ažuriranje MIUI 12.5.

Danas je prošlogodišnji Mi Note 10 Lite konačno dobio priliku pokrenuti MIUI 12.5 Enhanced. Do sada su to dobivale samo "globalne" jedinice, ali ovdje postoji kvaka u tome što su MIUI govorom, "globalne" (softverski kod: MI) jedinice u osnovi one koje se ne prodaju u Kini, Rusiji, Indiji, Turskoj, ili Europa. To je više oznaka "ostatak svijeta", budući da sve gore spomenute regije dobivaju vlastiti prilagođeni softver.

 

U svakom slučaju, ovo upozorenje na stranu, nova verzija softvera koja se pojavljuje je V12.5.4.0.RFNMIXM, a preuzima se od 2,7 GB. Ako imate "globalnu" jedinicu (provjerite odjeljak About za "MI" prije "XM" u broju verzije za vaš trenutni softver), onda, u slučaju da već niste primili obavijest o ažuriranju, to ne bi škodilo da ručno provjerite ima li novih izdanja i mogli biste dobiti ovo.

Kao i obično, MIUI 12.5 Enhanced obećava bolje performanse, duže trajanje baterije, nove algoritme koji učinkovitije alociraju resurse dinamički kako bi se osiguralo glađe cjelokupno iskustvo, ultra fino upravljanje memorijom za učinkovitije korištenje RAM-a, nove osjetljive mehanizme za pohranu koji će održavati odziv vašeg telefona kao i vrijeme prolazi, kao i poboljšanja temeljnog sustava.

Izvor: gsmarena.com

Sms webshop