Xiaomi Redmi Note 10 Pro dugoročni pregled

Cijene:

 64 GB 6 GB RAM -a      269,00€  -  amazon.de            amazon.ni -   279,00 € 
128 GB 6 GB RAM -a      299,00 € - amazon.de              amazon.ni 299,95 €                         
128 GB 8 GB RAM -a     324,00 € - amazon.de               amazon.ni - 329,00 €                    

  • Uvod:

Kamera od 108 MP na Redmi Noteu?

Što kažete na AMOLED zaslon od 120 Hz? Naravno, zašto ne, rekao je Xiaomi, i tako je nastao Redmi Note 10 Pro. To je očito pojednostavljivanje (a tu je negdje i šala "drži moje pivo" koju se ne usuđujemo napraviti), ali bilo bi neuredno ne spomenuti dvije glavne značajke ovog telefona koje se razlikuju od samog početka.

Inače, riječ je o paketu malih poboljšanja u usporedbi sa svojim izravnim prethodnikom, Redmi Note 9 Pro, koji su naravno dobrodošli, ali udar fotoaparata (definitivno namijenjen dosjetki) služi u dvije svrhe. Prvo, ljudi vole velike brojeve na specifikacijskim listovima, a ovaj je, barem zasad, velik. Drugo, sama činjenica da je u ovaj uređaj postavljen tako veliki glavni senzor vjerojatno također želi značiti da Redmi konačno shvaća kvalitetu slike s kamere ozbiljnije nego prije. To je dobrodošao razvoj u našoj knjizi.

 

 

Ovdje su i drugi mid-rangeri sa kamerama od 108 MP, a zapravo je prvi telefon koji je ikada imao takav senzor (iako nije isti) bio Mi Note 10, koji je također mid-ranger. Dakle, ne radi se toliko o priči o "ovo je prvi ikada srednji rang koji uključuje takvu kameru", ili "kamere od 108 MP sada su sišle do srednjeg raspona", ali fokus bi trebao biti na tome kako mnogo je popularnija linija Redmi Note u usporedbi s bilo čim drugim.

U posljednjih nekoliko godina bio je primarni pokretač prodaje za Redmi (i Xiaomi sveukupno), pa je kad god se dogodi velika promjena ovdje značajna jer znači da će svaku takvu novu značajku koristiti mnoštvo ljudi. To vrijedi i za AMOLED zaslon od 120 Hz, a ovaj je prije bio sastavni dio vrhunskog svijeta, a sada napokon stiže na pristupačnijim uređajima poput ovog.

Čini se da je Redmi Note 10 Pro, barem na papiru, vrijedan nasljednik Redmi Note 9 Pro koji smo dugoročno pregledali prošle godine, i bili smo nestrpljivi vidjeti kako će se iskustvo korištenja razlikovati. Ako ste i vi znatiželjni, pridružite nam se i pridružite nam se na sljedećih nekoliko stranica dok istražujemo kako je bilo živjeti s ovim uređajem dan-dan, dan-dan duže vrijeme.

 

Izvor. gsmarena.com

Sms webshop